AlleLook-a-likes.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment.nl
AlleLook-a-likes.nl  
 
 

KONINGIN MAXIMA

KONINGIN MAXIMA

OPTREDEN: maximaal 1 uur

PRIJS: € 895 excl. 6% btw

GELUID: n.v.t.

REISKOSTEN: € 0,19 per km vanaf Rosmalen


Nu haar man Koning is, zal onze Koningin Maxima look-a-like het nog drukker krijgen met toespraken, lintjes doorknippen en
vele andere activiteiten.


Mogelijkheden

Onze koningin Maxima look-a-like wordt nu wekelijks gevraagd voor o.a. openingen van winkelcentra, bedrijven, bezoeken aan instellingen, fotosessies, aanwezigheid bij huwelijken, speeches, koninklijke intochten met evt. limousine en bodygards. Mogelijkheden genoeg!


Hoe werd zij de Maxima look-a-like?

In 2001 werd er door het weekblad Privé een contest gehouden, waaraan 365 look-alikes deelnamen. Na weken van opdrachten, fotosessies is zij in november 2001 uitgeroepen tot de Maxima Look-Alike.


Professioneel

Met een mental coach heeft onze Maxima look-a-like de presentatie, houding en gebaren aangeleerd. De kleding, accessoires, make-up en haarstyling heeft zij tot in de kleinste details afgestemd. Het accent is aangeleerd, haar spontanitiet en uitstraling is wat zij van nature bezit!


Duo Maxima en Willem Alexander

U kunt Koningin Maxima ook samen met onze Koning Willem Alexander look-a-like boeken. Zij kennen elkaar goed en zetten een perfecte imitatie neer van ons kersverse koningspaar.


Reacties van Klanten

"Als ik zou volstaan met het woord "Top" vertel ik alleen dat we tevreden zijn. Maar dan doe ik "onze koningin" te kort. Wij zijn dik tevreden over haar aanwezigheid op onze verwendag en nog veel meer over haar oprechte interesse in onze gasten. Ik, en andere HL vrijwilligers, hebben haar gecomplimenteerd en bedankt. Ik heb tegen haar gezegd: "Je bent een echte koningin!" Ik denk dat er nu nog steeds gasten zijn die er van overtuigd zijn dat ze de échte Maxima was. Haar performance is overtuigend. Herwonnen Levenskracht is dik tevreden over "onze koningin".
Ad van Loenhout - HL Verwendag - 26 november 2015.


Koningin Maxima boeken voor uw feest? - Alle Look-a-Likes heeft altijd een Look-a-Like / dubbelganger / imitator in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de look-a-like betreft het optreden.