AlleLook-a-likes.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment.nl
AlleLook-a-likes.nl  
 
 

KONING WILLEM ALEXANDER

KONING WILLEM ALEXANDER

OPTREDEN: maximaal 1 uur

PRIJS: € 895 excl. btw

GELUID: n.v.t.

REISKOSTEN: € 0,18 per km vanaf Den Bosch


De Koning van Nederland heeft nu wel een hele goede dubbelganger.

Hij is één van de meest gevraagde look-a-likes van ons land en staat garant voor een spraakmakend en verbluffend optreden.


Mogelijkheden

Deze lookalike van Koning Willem Alexander is te boeken voor openingen, speeches, meet and greets, met gasten op de foto....een super optreden!


Duo Maxima en Willem Alexander

U kunt Koning Willem Alexander ook samen met onze Maxima look-a-like boeken. Zij zetten een perfecte imitatie neer van ons kersverse koningspaar. Neem contact met ons op voor een speciale prijs.


REACTIES VAN KLANTEN

"De Koning heeft mijn nieuwe boek "Succes met je Relatie" in ontvangst genomen en hield een geestige speech! Mijn boekpresentatie is hierdoor extra succesvol geworden". Mirjam Beekman - 18 februari 2018


"Het optreden was in één woord fantastich."
Dhr. H. Hooijer - RDM Campus - 11 november 2014


"Is het ‘m nu wel of niet? Stilte en verbaasde blikken bij het bestuur van het Waterschap Groot Salland. Het eerste exemplaar van het bestuursprogramma werd uitgereikt door een speciale gast die wel erg veel weg had van prins Willem Alexander. Een geslaagde middag, de speech was goed voorbereid en het geheel verliep daardoor goed." Jolanda van der Veer / Waterschap Groot Salland


Koning Willem Alexander boeken voor uw feest? - Alle Look-a-Likes heeft altijd een Look-a-Like / dubbelganger / imitator in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de look-a-like betreft het optreden.