AlleLook-a-likes.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment.nl
AlleLook-a-likes.nl  
 
 

ANDRE VAN DUIN - LIVE OPTREDEN

ANDRE VAN DUIN - LIVE OPTREDEN

OPTREDEN:
3 x 30 min Animatie act of
1 x 30 minuten LIVE act

PRIJS:
€ 595 Animatie act of
€ 895 LIVE act
exclusief 6% btw

GELUID:
LIVE act: inclusief tot 300 pers.

REISKOSTEN: €0,19 p/km va Utrecht

MUZIEKFRAGMENTEN:

Luisterfragment imitator Andre van Duin


André van Duin, wie kent hem niet?

Nederlands grootste komiek aller tijden maakt met zijn tijdloze humor jong en oud aan het lachen!

Bekend geworden dankzij de talentenjacht Nieuwe Oogst bij de AVRO en inmiddels is de van oorsprong Rotterdamse komiek met zijn talloze typetjes, sketches en muziekparodieën niet meer weg te denken uit de Nederlandse televisie- en theaterwereld.

Want wie herinnert zich al zijn verschijningen nou niet. Neem bijvoorbeeld Ep Oorklep met zijn oorwarmers, Flip Fluitketel met de fluitketelhoed of Willempie, de rare snuiter met solexhelm en Meneer de Bok die wel erg veel dingen niet begrijpt. De typetjes zorgen door hun dwaze uitspattingen regelmatig voor grote verwarring.

Deze imitator is er in geslaagd een perfecte imitatie van volkskomiek nummer één neer te zetten. De stem, de mimiek, de humor, de maniertjes en timing van de vele onnozele figuren: u zult versteld staan van de gelijkenis die u aantreft als u de enige echte imitator van André van Duin binnen ziet komen!

Met zijn elastische gezicht, bril en hoedje zal hij in de huid van Van Duin in staat zijn aan uw verwachtingen te voldoen!


Andre van Duin boeken voor uw feest? - Alle Look-a-Likes heeft altijd een Look-a-Like / dubbelganger / imitator in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de look-a-like betreft het optreden.