AlleLook-a-likes.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment.nl
AlleLook-a-likes.nl  
 
 

ELVIS - LIVE OPTREDEN

ELVIS - LIVE OPTREDEN

OPTREDEN: 1 x 30 minuten

PRIJS: € 850 excl. btw

GELUID: inclusief tot 400 personen

REISKOSTEN: 100km gratis vanaf Amsterdam daarna in overleg

MUZIEKFRAGMENTEN:

Geluidsfragment - live gezongen door lookalike


Een 30 minuten durende spetterende Elvis LIVE show waarbij de bekendste Elvis Presley nummers LIVE gezongen worden door onze ELVIS look-a-like met een stemgeluid dat heel dicht zit bij de stem van de echte Elvis!

Deze Nederlandse zanger imiteert Elvis al sinds zijn jeugd en won hier diverse prijzen mee bij grote talentenjachten waaronder de KRO sound mix show die destijds door het land trok.

Sinds 20 jaar treedt hij zeer succesvol op met zijn show in het binnen en buitenland bij diverse evenementen. Een Elvis-waardige imitatie en zeker niet statisch, want de zanger betrekt het publiek zeer actief bij zijn show. Hij gaat de zaal in, loopt over tafels, omhelst de dames, laat het publiek meezingen e.d.

De act wordt uitgevoerd in een schitterend Elvis Las Vegas pak zoals de echte king deze droeg in de wereldwijd bekeken TV show van 1973 "Aloha from Hawaii". Het pak is voorzien van honderden glitterende gekleurde stenen hetgeen op zich al een bezienswaardigheid is.

In zijn repertoire zitten o.a.: Blue Suede Shoes, Are you Lonesome Tonight, Now or Never, Don't, Wooden Heart, Teddy Bear, Don't be Cruel, In the Ghetto, Return to Sender, Suspicious minds, Always on my mind, My boy, Hound Dog en vele andere bekende songs.

Boek onze Elvis look-a-like nu voor een geslaagd feest !!


REACTIES VAN KLANTEN

"Wij waren erg tevreden over het optreden van Elvis. Het was voor ons, voor een klein gezelschap (80 pers) aan huis. Elvis voelde de sfeer goed aan en heeft een geweldig optreden verzorgd. De stemming zat er meteen goed in. Meer dan tevreden. Groet." Rien Drost - 31 mei 2013


"Het optreden van de Elvis look -a-like was voor mij en voor veel mensen het hoogtepunt van de avond. Geweldig de opkomst van hem en hoe hij de zaal weet in te schatten en te bespelen. Hij heeft heel wat vrouwen die avond heel gelukkig gemaakt. Zelf vond ik prachtig het nummer My boy, dat hij samen met mijn man song. Heel fijn vond ik ook dat hij ruim op tijd aanwezig was en de rust die hij uitstraalde." Els Vrieswijk - 8 december 2011


"Het optreden van Elvis was werkelijk fantastisch, een man met postuur, met een stel super benen! De reacties die we van onze gasten ontvingen waren allemaal positief. Elvis was ruim op tijd voor zijn optreden; hetgeen voor ons ook prettig was. Hij had alles prima voor elkaar, speelde goed in op het publiek en betrok jong en oud (onze moeders) erbij. Het is voor ons, mede door het optreden van Elvis, een onvergetelijke avond geworden. Echt een aanrader!" Leo en Joke Wiegink - 21 augustus 2010


"Ging goed! Leuke man, hij zong goed en gaf een leuke show.
Nicole van Vliet - 29 mei 2010


Elvis boeken voor uw feest? - Alle Look-a-Likes heeft altijd een Look-a-Like / dubbelganger / imitator in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de look-a-like betreft het optreden.