AlleLook-a-likes.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment.nl
AlleLook-a-likes.nl  
 
 

FRANS & MARCO - LIVE OPTREDEN

FRANS & MARCO - LIVE OPTREDEN

OPTREDEN: 1 x 40 minuten

PRIJS: € 1695 excl. btw

GELUID: inclusief tot 300 personen

REISKOSTEN: inclusief binnen NL


De imitators van Frans Bauer en Marco Borsato, Jurgen Jonkers en Jos Cové, hebben voor u een spetterende act samengesteld. Ze komen er maar niet uit: om wie draait het nou eigenlijk in de nederlandstalige muziek? Weet Marco met zijn mooie nummers het publiek op zijn hand te krijgen? Of vallen dames en heren toch voor de charmes van Frans? Zijn dromen bedrog als 2 sterren aan de hemel staan?


In deze 45 minuten durende verrassende act zingen de enige echte look-a-likes van deze Nederlandse sterren alle bekende liedjes: Rood, Als sterren aan de hemel staan, Dromen zijn bedrog, Heb je even voor mij? , Een ons geluk, Ik leef niet meer voor jou, etc. Tijdens deze spectaculaire show krijgen de echte fans een handtekening van hun idool en gaan ze samen op de foto.


Ideale act voor bedrijfsfeesten! Een keuze moeten maken tussen twee totaal verschillende artiesten voor uw opdrachtgever is van de baan. De Frans en Marco act is de betaalbare oplossing voor uw dilemma!


Dé Marco & Frans look-a-likes boek je het snelst en voordeligst bij Alle Look-a-Likes - Vraag direct hun beschikbaarheid aan.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de look-a-like betreft het optreden.